• slide1.png
 • slide3.png
 • slide4.png
 • slide5.png
 • slide6.png

Ανάγνωση περιεχομένου

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει αυτόματη μετατροπή κειμένου σε φωνή.

Απλά επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να ακούσετε και κάντε αριστερό κλικ με το ποντίκι πάνω στο εικονίδιο για να αρχίσει η φωνητική ανάγνωση του επιλεγμένου κειμένου.

Για να σταματήσει η ανάγνωση ανά πάσα στιγμή, κάντε αριστερό κλικ σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι είναι το Eye Tracking;

2. Είναι αξιόπιστα τα αποτελέσματα;

3. Τι είδους υπηρεσίες
    προσφέρει η Optotech;


4. Είναι ακριβή μια τέτοια έρευνα;

Περισσότερα

Μέθοδος R.A.D.A.R.
Εκτύπωση E-mail
Πατήστε εδώ για να μεγαλώσετε την γραμματοσειρά


Μέθοδος R.A.D.A.R.- Διάγνωση Δυσλεξίας


Το Κέντρο Ανάγνωσης & Μαθησιακών Δυσκολίων της Εμμετρωπία, είναι ένα πρωτοποριακό κέντρο για την διάγνωση μαθησιακών δυσκολιών παντός τύπου. Στελεχωμένο με τους ιατρούς της Εμμετρωπία και με 4 ακόμα ειδικούς του χώρου των μαθησιακών δυσκολιών, προσφέρει την πιο πλήρη αξιολόγηση και διάγνωση οποιαδήποτε μαθησιακής δυσκολίας.

Το Κέντρο μας διαθέτει οφθαλμίατρο, οπτομέτρη, παιδοψυχίατρο, ειδικό παιδαγωγό και κοινωνική λειτουργό. Όλες οι παραπάνω ειδικότητες, σε συνδυασμό με την καινοτόμο Μέθοδο R.A.D.A.R., που είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας του κέντρου μας και του ερευνητικού μας εργαστηρίου και προστατεύεται από εθνική και διεθνή πατέντα, μπορούν με ασφάλεια και αξιοπιστία να διαγνώσουν οποιαδήποτε μορφής μαθησιακή δυσκολία.

Η μέθοδος R.A.D.A.R. (Rapid Assessment of Difficulties & Abnormalities in Reading, ελλ. Τάχιστη Αξιολόγηση των Δυσκολιών & Ανωμαλιών κατά την Ανάγνωση) είναι μία εξέταση εύκολη και γρήγορη, φιλική προς τον αναγνώστη, είτε αυτός είναι παιδί είτε ενήλικας και φυσικά καθόλου παρεμβατική μιας και το μόνο που πρέπει να κάνει το παιδί είναι να διαβάσει ένα κείμενο.

Ο αναγνώστης κάθεται μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή και το μόνο που έχει είναι να διαβάσει ένα κείμενο. Εμείς, έπειτα από την καταγραφή, και έχοντας αναπτύξει ένα ειδικό λογισμικό που ονομάζεται Emmetrolexia, το οποίο βασίζεται σε αυστηρά μαθηματικά μοντέλα, μπορούμε να αναλύσουμε λεπτομερώς το «αναγνωστικό μονοπάτι» του κάθε παιδιού και να εντοπίσουμε τα ποιοτικά τα στοιχεία του κειμένου που προκαλούν την μεγαλύτερη δυσκολία όπως για παράδειγμα δίφθογγοι, πολυσύλλαβες λέξεις κλπ.

Η μέθοδος RADAR δεν απευθύνεται μόνο στους αναγνώστες που έχουν πρόβλημα, αλλά είναι μια εξέταση την οποία μπορεί να την κάνει ο καθένας μας και να μάθει περισσότερα για την αναγνωστική του ευχέρεια.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Μέθοδο R.A.D.A.R. και το Κέντρο Μαθησιακών Δυσκολιών, πατήστε εδώ
 

Eye Tracking

Το Eye Tracking αποτελεί τη διαδικασία της καταγραφής των οφθαλμικών κινήσεων με τη χρήση ενός ανιχνευτή (Eye Tracker). Ο ανιχνευτής εντοπίζει δύο χαρακτηριστικά του οφθαλμού: την κερατοειδή αντανάκλαση (cornea reflexion) και την κόρη του οφθαλμού. Περισσοτερα

Υπηρεσίες

Η τεχνολογία Eye Tracking μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολλούς τομείς: Αξιολόγηση ιστοσελίδων, Έντυπες και Ηλεκτρονικές διαφημίσεις, Αξιολόγηση ραφιών, μελέτη Βιομηχανικού Σχεδίου και Τηλεοπτικές Διαφημίσεις. Περισσοτερα

Έρευνα

Εκτός από τον χώρο του μάρκετινγκ, η ερευνητική ομάδα της Optotech δραστηριοποιείται και στο χώρο της έρευνας. Δύο από τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα που έχει αναλάβει η Optotech σε συνεργασία με το προσωπικό της Εμμετρωπίας. Περισσοτερα

Επικοινωνία

 • Πεδιάδος 16 Δεξια
 • Ηράκλειο, 71201
 • Κρήτη, Ελλάδα
 • Tel:+30 2810 229990
 • Fax:+30 2810 343436
 • info@eyetracking.gr
 • www.eyetracking.gr