• slide1.png
 • slide3.png
 • slide4.png
 • slide5.png
 • slide6.png

Ανάγνωση περιεχομένου

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει αυτόματη μετατροπή κειμένου σε φωνή.

Απλά επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να ακούσετε και κάντε αριστερό κλικ με το ποντίκι πάνω στο εικονίδιο για να αρχίσει η φωνητική ανάγνωση του επιλεγμένου κειμένου.

Για να σταματήσει η ανάγνωση ανά πάσα στιγμή, κάντε αριστερό κλικ σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας.

Βραβεύσεις

SelfService Excellence Award 2014On July 15, 2014, Optotech Ltd. was among those companies who won a SelfService Excellence Award 2014. Optotech Ltd is being awarded a Self Service Awards for the second time. The award was for “Innovation in the field of super markets and marketing” using the technology of Eye Tracking.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι είναι το Eye Tracking;

2. Είναι αξιόπιστα τα αποτελέσματα;

3. Τι είδους υπηρεσίες
    προσφέρει η Optotech;


4. Είναι ακριβή μια τέτοια έρευνα;

Περισσότερα

Διάπλαση Project
img1img2

Διάπλαση Project

Στην παρούσα ερευνητική πρόταση προτείνεται η δημιουργία ενός πρωτοποριακού, γρήγορου και αντικειμενικού τρόπου αξιολόγησης των μαθησιακών δυσκολιών με την βοήθεια της οφθαλμικής ιχνηλάτησης (eye tracking).

Περισσότερα
Καλώς ήλθατε στον κόσμο του Eye Tracking
img1
Τι είναι η Οφθαλμική Ιχνηλάτηση; (ή αλλιώς Eye Tracking)

Η Οφθαλμική Ιχνηλάτηση αποτελεί τη διαδικασία της καταγραφής των οφθαλμικών κινήσεων με τη χρήση ενός ανιχνευτή (Eye Tracker). Ο ανιχνευτής εντοπίζει δύο χαρακτηριστικά του οφθαλμού: την κερατοειδή αντανάκλαση και την κόρη του οφθαλμού.

Περισσότερα
img1
Οφθαλμική Ιχνηλάτηση και Μάρκετινγκ

Ένας από τους πάγιους στόχους του μάρκετινγκ είναι η ακριβής και αντικειμενική καταγραφή του πού κοιτάζει ο καταναλωτής, τι τραβάει την προσοχή του και γιατί. Το Eye Tracking μας επιτρέπει για πρώτη φορά να αποτυπώσουμε τις συνήθειες του καταναλωτή σε πραγματικό τόπο και χρόνο.

Περισσότερα
img1
Οφθαλμική Ιχνηλάτηση και Επιστημονική Έρευνα

Εκτός από τον χώρο του μάρκετινγκ, η ερευνητική ομάδα της Optotech δραστηριοποιείται και στο χώρο της έρευνας σε συνεργασία με το προσωπικό της Εμμετρωπία Α.Ε

Περισσότερα

Δείγματα Αναφορών και Βίντεο
Εκτύπωση E-mail

Η τεχνολογία του Eye Tracking χρησιμοποιείται για μία πληθώρα εφαρμογών όπως η αξιολόγηση ιστοσελιδών, έντυπη και ηλεκτρονική διαφήμιση και τηλεοπτικά σποτ. Παρακάτω παρουσιαζόνται μερικά καταγεγραμμένα δείγματα. Παρακαλώ επιλέξτε από το παρακάτω μένου.

icon1Προβολή Βίντεο Mobile Eye                                             icon2Προβολή Βίντεο Παρακολούθησης Ματιού  
icon3Προβολή Βίντεο Head Mount                                           icon4Προβολή Ερευνητικού Βίντεο
icon5Αφίσα Οπτικής Αναζήτησης                                             icon6Δείγμα Αναφοράς της Εμμετρωπίας
 
Μερικοί από τους Πελάτες μας
Εκτύπωση E-mail

3e_logo                 

LOGO_estros     medotics    xalkiadakis

 

Eye Tracking

Το Eye Tracking αποτελεί τη διαδικασία της καταγραφής των οφθαλμικών κινήσεων με τη χρήση ενός ανιχνευτή (Eye Tracker). Ο ανιχνευτής εντοπίζει δύο χαρακτηριστικά του οφθαλμού: την κερατοειδή αντανάκλαση (cornea reflexion) και την κόρη του οφθαλμού. Περισσοτερα

Υπηρεσίες

Η τεχνολογία Eye Tracking μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολλούς τομείς: Αξιολόγηση ιστοσελίδων, Έντυπες και Ηλεκτρονικές διαφημίσεις, Αξιολόγηση ραφιών, μελέτη Βιομηχανικού Σχεδίου και Τηλεοπτικές Διαφημίσεις. Περισσοτερα

Έρευνα

Εκτός από τον χώρο του μάρκετινγκ, η ερευνητική ομάδα της Optotech δραστηριοποιείται και στο χώρο της έρευνας. Δύο από τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα που έχει αναλάβει η Optotech σε συνεργασία με το προσωπικό της Εμμετρωπίας. Περισσοτερα

Επικοινωνία

 • Πεδιάδος 16 Δεξια
 • Ηράκλειο, 71201
 • Κρήτη, Ελλάδα
 • Tel:+30 2810 229990
 • Fax:+30 2810 343436
 • info@eyetracking.gr
 • www.eyetracking.gr